2012. február 14., kedd

Új év, új élet

Karácsonykor annyi dolgom volt, hogy nem volt időm írni, sokféle termék készült el a meskára is és rengeteg pozitív visszajelzést kaptam az alkotásaimmal kapcsolatosan :) Ezért bátran vágtam neki a húsvéti díszek elkészítésének. Hamarosan felkerülnek a meskára :)

Addig is néhány kép az elmúlt hetek barkácsolásaiból:
Kalács formájú kenyerek:

Túrós kuglóf (isteni finom, így már forrón vágtam belőle még fényképezés előtt...)


Mivel Bendi kapja meg Borki első ágyát, így Bori újat kapott. Kicsit tartottam tőle, hogy esetleg nem szeretne majd lemondani a megszokott ágyról, helyről, hogy nem fog jól aludni az új ágyban eleinte, ezért próbáltam minél vonzóbbá tenni az új kuckót (egyébként egy szobában maradnak elvileg, csak Borkié ezentúl a szoba másik fele lesz).
Nos nem tudom, hogy a temérdek Bogyónak és Babócának köszönhető, vagy amúgy is ilyen simán ment volna az átköltözés, de az első perctől kezdve imádja az új kuckót és büszkén mondogatja, hogy katica Babóca kuckó és szerinte kék (de csak a macis takaró kék, így vagy az új kuckó aurája kék, vagy a jó dolgokra is azt mondja, hogy kék, annyira imádja ezt a színt :D)

Egy kép az ágy fölé:


Matrica festék képek a szekrényre (Bendi szekrényére kerültek, mert így látja jól az ágyából Bori)


Egy fehér rácsvédő is átváltozott Bogyó és Babócássá :)Kék mackó takaró:


A teljes kuckó:Így örült, amikor először meglátta az új kuckót (szokásos zavarban levős, nagyon cukin nézős, mosolygós arcot vágott)És így örült az egyik ébredés után:Ezeken kívül festettem még pelusokat, kék cica jelet kapott Borki összes textilpelusa, zöld halacska jelet pedig Bendi pelusai :)


És bár nem főzés, nem barkácsolás, de a múlt hét is tele volt feladatokkal, mostam és vasaltam Bendi ruháit :)

4 megjegyzés:

 1. Nagyon szépek lettek, ügyes vagy! Borki pedig édes! :) A Bogyó és Babóca sablonokat hol vetted? Rheus kedvenc mesehősei, biztos örülne neki, ha kidíszíteném a szekrényeit:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szuper lett Borki kuckója, nem csodálom, hogy így megszerette! A pelus megjelölés szuper ötlet :) Nekem a trikóknál kellene bevezetni, mert már nem tudom megkülönböztetni Marcipánét és Daniét :D

   Törlés
 2. Nagyon jó lett Borki kuckója, az én lányaim is elfogadnák (náluk is nagy B&B imádat van). :)) Édes Bori, ahogy örül! :) Te pedig szuperügyes vagy, de ezt eddig is tudtuk! :)
  A túrós kuglóf receptet közreadod? Vagy már megtetted, csak nem vettem észre?! :O

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Csajok :)
   Orsi írtam egy kuglófos bejegyzést a recepttel :)

   Törlés